Ervaar Trambaan Lengel in het Wooniversum

In het Wooniversum ervaar je de woning voordat deze gebouwd wordt!

Wooniversum Experience

Niet meer alleen de droge bouwtekeningen of sfeerimpressies van nieuwbouwprojecten. In het Wooniversum stap je daadwerkelijk je toekomstige thuis binnen en maak je een reis van de voordeur tot het zolderraam. Dit is de Wooniversum Experience.

Tijdens de reis door je huis kun je de verschillende opties bekijken. Hoe ziet de woonkamer er bijvoorbeeld uit met een uitbouw? Hoe verandert die zolderkamer met een dakkapel?

Gaandeweg jouw Experience verken je samen met de kopersbegeleider alle mogelijkheden die het huis biedt en kun je deze direct helemaal naar jouw hand zetten. Zo creëren we samen jouw ideale woning, lang voordat de bouw van start gaat.

Een wereldprimeur!

Kopersbegeleiding

Je staat er niet alleen voor bij het maken van de vele keuzes en beslissingen. Onze kopersbegeleider is jouw aanspreekpunt voor het koperskeuzetraject. Hij of zij behandelt met jou het totale meer- en minderwerk.

Badkamer en toilet

De woningen worden standaard opgeleverd met een badkamer en toilet. In het Wooniversum bekijk je de standaarduitrusting waarmee jouw nieuwe woning wordt aangeboden. Uiteraard is het mogelijk om ook te kiezen voor een upgrade.

Keuken

De woningen zijn voorzien van een luxe keuken met veel keuzemogelijkheden. Bij het Wooniversum kun je kiezen uit 3 pakketten keukens van Voortman keukens uit Elst. Uiteindelijk bepaal je zelf hoe jouw keuken eruit komt te zien.